αρτοζαχαροπλαστεια

Φούρνος Σόβολος

ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΡΓΟΥ

1.358 M2

Υπηρεσίες της Δ. Δρακουλάκης

Σχεδιασμός, Κατασκευή, Συντονισμός, Παράδοση & Εγκατάσταση

Τοποθεσια εργου

Κατάστημα Γλυφάδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η εταιρεία Δ.ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ ανακαίνισε εξολοκλήρου το Κατάστημα της γνωστής οικογενειακής εταιρείας ΣΟΒΟΛΟΣ, στη Γλυφάδα.

Η ΛΥΣΗ

Η ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ χρησιμοποίησε βιομηχανικό και μινιμαλιστικό design, μέσα από ένα σύμπλεγμα ετερόκλητων αλλά έξυπνα ταιριασμένων υλικών και διακοσμητικών στοιχείων  (χαλκό, πέτρα, σκουριές, πλέγματα, μάρμαρα, κρυφούς φωτισμούς), επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό την επικέντρωση της προσοχής των πελατών στις γεύσεις, τη φρεσκάδα, τις παραδοσιακές μυρωδιές και τα αγνά υλικά που χαρακτηρίζουν τα είδη του ΣΟΒΟΛΟΥ. Ο χώρος αντανακλά την πελατοκεντρική αντίληψη της επιχείρησης, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγορά εστίασης στη Γλυφάδα.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η πρόκληση ήταν η μετεξέλιξη της πολυετούς συνεργασίας μας με την εταιρεία, με σκοπό την ανάδειξη των δυνατών σημείων του γνωστού αρτοζαχαροπλαστείου, μέσα από ένα περιβάλλον αυθεντικότητας,  φρεσκάδας και ύψιστης λειτουργικότητας.

showcases

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Εξοπλισμός Coffee Corner

οι πελατεσ μασ

Είπαν για εμάς

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας