Αρχική | Events | Η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ @ ΗΟST MILANO 2019

8 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΗΟST MILANO 2019

Η  Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία, στην κορυφαία εμπορική Έκθεση παγκοσμίως αφιερωμένη στον κόσμο της εστίασης και της φιλοξενίας, HOST MILANO 2019. Στο Μιλάνο, από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου, οι επαγγελματίες του χώρου βρήκαν μια πλήρη διατομή της καλύτερης παγκόσμιας φιλοξενίας, με τα τελευταία νέα στον τομέα του εξοπλισμού, των πρώτων υλών, των μηχανημάτων και των επίπλων.

Οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας μας βρίσκονταν στο περίπτερο της Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ καθ’ όλη την διάρκεια της Έκθεσης, με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών γύρω από τα σύγχρονα συστήματα εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων. Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν από κοντά τις βιτρίνες και τις ειδικές κατασκευές απο σειρές που χαρακτηρίζονται για την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους. Επιπλέον η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ διαθέτοντας 45 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας στον κλάδο του εξοπλισμού εστίασης, παρουσίασε αντιπροσωπευτικό δείγμα των καινοτόμων προτάσεων για εξοπλισμό, παρέχοντας παράλληλα τεχνική ενημέρωση σε κατασκευαστικές εταιρίες και επενδυτές και παρουσιάζοντας τα μεγάλα έργα της που υλοποιήθηκαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι εκθέτες που συμμετέχουν στην εν λόγω Έκθεση υπερβαίνουν τους 2.000 κάθε χρόνο από 51 διαφορετικές χώρες και oι επισκέπτες ξεπερνούν τους 187.000 από  177 χώρες.

Σε ένα πρόγραμμα συναντήσεων, οι ειδικοί και οι κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου, μοιράστηκαν εμπειρίες και τεχνογνωσία, παρέχοντας μια εις βάθος ματιά στις μελλοντικές τάσεις.

Για πληροφορίες επικοινωνείτε με την Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ,  κα  Έρικα Φρουζή, τηλ. 210 3463133

νεα και events

Σχετικά άρθρα

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας