5 Νοεμβρίου 2019

Καλό μήνα

Kαλό Μήνα! Ο Νοέμβριος μπήκε δυναμικά με την κατασκευή του νέου καταστήματος Nostos Food Hall” στην αγαπημένη μας Κέρκυρα.

Η βιομηχανία Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ σχεδίασε και εξόπλισε εξ’ ολοκλήρου ένα ολοκαίνουριο εντυπωσιακό patisserie-boulangerie-café στην Κέρκυρα, που έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού με το ιδιαίτερο ύφος και την ταυτότητα του. Ο λόγος για το κατάστημα Nostos Food Hall” επί της Ε.Ο. Κέρκυρας- Αχιλλείου, με το οποίο συνεχίζει η οικογένεια του κ. Iωάννη Πανιπέρη την επιτυχημένη συνεργασία με την Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ μετά το κατάστημα τους στο Σολάρι. Το νέο απόκτημα χαρακτηρίζεται για την πολυχρωμία του με φωτεινά και ζωηρά χρώματα. Το σύγχρονο design του είναι άριστα συνδυασμένο με τα παραδοσιακά στοιχεία που με την παρουσία των τοπικών προϊόντων αποπνέουν «άρωμα» Κέρκυρας σε κάθε γωνιά, μετατρέποντας την κάθε στιγμή σε μια μοναδική εμπειρία, συνεχίζοντας έτσι το ταξίδι στην χώρα της γεύσης που ξεκίνησαν οι ιδιοκτήτες από το 1995.

νεα και events

Σχετικά άρθρα

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας