Αρχική | Νέα | ΝΕΕΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ ΤΟ 2020

10 Οκτωβρίου 2019

ΝΕΕΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ ΤΟ 2020

H Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤE πρωταγωνιστεί εδώ και 45 χρόνια στον κλάδο της μελέτης και κατασκευής καταστημάτων, ξενοδοχείων, χώρων και εξοπλισμού μαζικής εστίασης και της τεχνικής υποστήριξής του. Με ισχυρή παρουσία στο εξωτερικό και στην ελληνική αγορά, λόγω της προηγμένης τεχνογνωσίας, αξιοπιστίας και των άρτιων προιόντων και υπηρεσιών της.

Για τους λόγους αυτούς μέσα στο 2020, επεκτείνουμε την βιομηχανία μας σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον κόμβο του 25ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου με την έξοδο 1 Αττικής Οδού, Μάνδρα Αττικής (πρώην Hyundai), δημιουργώντας το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο των Βαλκανίων.

Διαθέτουμε περισσότερα απο 25.000 τ.μ. παραγωγής, στεγασμένου αποθηκευτικού χώρου για κάθε θερμοκρασιακή ζώνη, 2.000 τ.μ. Έκθεσης ολοκληρωμένων λύσεων για εταιρίες καθώς και 2.000 τ.μ. γραφείων διοίκησης. Ο χώρος παραγωγής διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και βραβευμένη τεχνογνωσία. Τα συστήματα ασφάλειας εγκαταστάσεων και προσωπικού διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις, για την εκτέλεση του καθημερινού έργου.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η εταιρία μας με την αξιοπιστία των ανθρώπων και των έργων της, έχει καταστήσει το όνομά της συνώνυμο υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ταχύτητας εξυπηρέτησης, φερεγγυότητας εξασφαλίζοντας πολλαπλά συγκριτικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες της.

νεα και events

Σχετικά άρθρα

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας