Πιστοποιήσεις

award
H Δ. Δρακουλάκης γνωρίζει ότι η πιστοποίηση είναι τεκμήριο ανταγωνιστικότητας και βασικός παράγοντας επαγγελματικής αξιοπιστίας. Για το λόγο αυτό, επιδιώκει διαρκώς την πιστοποίηση των προΪοντων και των εργασιών της από τους πλέον αναγνωρισμένους εγχώριους και διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης.

Αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις Strongest Companies in Greece.

Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην Κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Αναγνωρισμένη από την TUV Austria Hellas

Τεκμηριώθηκε και βεβαιώνεται μέσω των Διαδικασιών της TUV AUSTRIA, ότι η Δ. Δρακουλάκης ΑΒΕΤΕ εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα σε συμφωνία με το παραπάνω Πρότυπο για το ακόλουθο Πεδίο Εφαρμογής:

Μελέτη καταστημάτων και χώρων μαζικής εστίασης, πώληση εξοπλισμού χώρων μαζικής εστίασης, υποστήριξη μετά την πώληση σε τεχνική κάλυψη, εμπόριο ανταλλακτικών και αναλώσιμων.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο