ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Βραβεύσεις & Διακρίσεις

award
Η πληθώρα βραβεύσεων και διακρίσεων της εταιρείας μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την πιστοποίηση της επιτυχημένης συνεργασίας με τους πελάτες μας. Προσπαθούμε πάντα να γινόμαστε καλύτεροι και να δημιουργούμε success stories για εσάς. Η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ είναι -μεταξύ άλλων- αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μια από τις «Strongest Companies in Greece» και έχει λάβει μια σειρά από κορυφαίες διακρίσεις και πιστοποιήσεις που αναδεικνύουν το ρόλο της εταιρείας στον ελληνικό χώρο.
Για εμάς, είναι πλέον μονόδρομος να οδηγούμε τις εξελίξεις στην κατασκευή χώρων μαζικής εστίασης, συμβάλλοντας πάντα στην ανάπτυξη και εξωστρέφεια της ελληνικής αγοράς και οικονομίας.

OUTPERFORMS in the Greek Export Awards 2018
Top Greek Manufacturing Export Company- Gold Award

Στην ίδια διαγωνιστική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, με τη συνεργασία της Ethos Awards και την ψήφο του κοινού, η Δ.ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ, συμμετέχοντας για πρώτη φορά, αναδείχθηκε:

  • Ασημένιο Βραβείο - 2η Κορυφαία Εξαγωγική Επιχείρηση 2018

  • Ασημένιο Βραβείο - 2η Κορυφαία Καινοτόμος Εξαγωγική Επιχείρηση 2018

  • Χάλκινο Βραβείο - 3ο Κορυφαίο Διεθνώς Αναγνωρίσιμο Εταιρικό Σήμα 2018

Ο κ. Ανδρέας Λυκούρας, Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ, δήλωσε:
“Είμαστε περήφανοι για την αναγνώριση του έργου μας στον τομέα των εξαγωγών. Οι εξαγωγές για μας δεν είναι απλά μία επιχειρηματική άσκηση. Είναι το παράθυρό μας στην διεθνή εμπειρία και αισθητική, απαραίτητα συστατικά για την βελτίωση των προτάσεων στους πελάτες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα βραβεία αυτά, είναι μία ευκαιρία να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητά μας, να ανεβάσουμε τον πήχη του ανταγωνισμού, και με τον τρόπο αυτό να πάμε την επιχείρησή μας, και την ελληνική μεταποίηση, ένα βήμα παρακάτω, τιμώντας την εμπιστοσύνη της εγχώριας και της διεθνούς πελατείας μας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο του πλέον αξιόπιστου συνεργάτη στην αγορά των υπηρεσιών φιλοξενίας και των προϊόντων εστίασης, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε. Δεσμευόμαστε γι’ αυτό.»

 

Δείτε την παρουσίαση της ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ εδώ.

Greek Hospitality Awards 2019

Μία ακόμη τιμητική διάκριση απέσπασε η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ στα βραβεία αριστείας στην Ελληνική Φιλοξενία “Greek Hospitality Awards 2019”.

  • Αργυρό Βραβείο - Κατηγορία Καλύτερου Προμηθευτή Ξενοδοχείων

Η εταιρεία συμμετείχε για πρώτη φορά στην υψηλών αξιώσεων διαγωνιστική διαδικασία των Greek Hospitality Awards, που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και λοιπών θεσμικών φορέων του κλάδου και την άψογη διοργάνωση της Ethos Awards.

Η συγκεκριμένη βράβευση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την εταιρεία και παραπέμπει στο πρόσφατο άνοιγμά της στον ευρύτερο ξενοδοχειακό κλάδο, ο οποίος βρίσκεται πανελλαδικά σε πολύ δημιουργική τροχιά, με επίκεντρο την διαρκή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υποδομών και υπηρεσιών .
Η ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ, με την μακρόχρονη εμπειρία της σε έργα αυξημένων τεχνικών απαιτήσεων για μεγάλα διεθνή ξενοδοχειακά σήματα, είναι σε θέση να προσφέρει μοντέρνες και λειτουργικές λύσεις για την δημιουργία, ανακαίνιση ή την αναβάθμιση των χώρων υποδοχής και εστίασης ξενοδοχείων (reception, bar, buffet systems, restaurants, κουζίνες), με σεβασμό στην τρέχουσα δυναμική της Ελληνικής Φιλοξενίας, στο πλαίσιο της σταθερά ανοδικής εγχώριας τουριστικής κίνησης.

Δείτε την παρουσίαση της ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ εδώ.

Βραβείο "ARCH OF EUROPE"

Για την προσφορά της στην Καινοτομία, την Ποιότητα και την Τεχνολογία, η Δ. Δρακουλάκης τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο Arch of Europe από τον Διεθνή Οργανισμό BID (Business Initiative Directions).

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο