ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο κυκλος της εμπιστοσύνης

Πολυετής Εμπειρία & Εξειδίκευση

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο των κατασκευών, μας έχει χαρίσει το προνόμιο της εξειδίκευσης. Έχουμε συνεργαστεί με κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα τους, και γνωρίζουμε ακριβώς πώς να ανεβάσουμε επίπεδο την επιχείρησή σας. Με περισσότερους από 10.000 πελάτες ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων βρίσκονται επιφανή αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, café-bar, ξενοδοχεία, εστιατόρια και κρουαζιερόπλοια, διαθέτουμε την πείρα ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να τις εφαρμόσουμε στην πράξη.
Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η καθιέρωση των πελατών μας στη συνείδηση των καταναλωτών, μονοπάτι το οποίο περνά μέσα από την εξειδίκευση και τη συνεχή βελτίωση της Δ. Δρακουλάκης.

Αξιόπιστο Τμήμα Υποστήριξης Πωλήσεων

Το τμήμα υποστήριξης πωλήσεων της εταιρείας μας έχει καταστεί ως ένας από τους επικεφαλής στον τομέα του στην ελληνική αγορά, και με εξωστρεφή χαρακτήρα και προσαρμογή στις ανάγκες σας, είναι έτοιμο να οδηγήσει την επιχείρησή σας στην επιτυχία. Πρωταρχικός μας γνώμονας είναι η στελέχωση του τμήματος με ειδικευμένους και καταρτισμένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, ικανούς να οδηγήσουν την επιχείρησή σας στο δρόμο του κέρδους.
Για εμάς κάθε βήμα της εμπειρίας μας μαζί σας είναι εξίσου σημαντική και δεν εστιάζουμε απλώς στην παράδοση έργων. Χτίζουμε πρωτίστως σχέσεις εμπιστοσύνης που διαρκούν στο χρόνο.

2 Χρόνια Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Η επικοινωνία μας μαζί σας είναι πάντοτε πάνω απ’ όλα και αυτό ισχύει και μετά το τέλος της κατασκευής. Όλα τα έργα μας έχουν δύο έτη εγγύηση καλής λειτουργίας, και για οτιδήποτε τυχόν συμβεί στο μεσοδιάστημα, είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να συνδράμουμε άμεσα στην επίλυσή του. Η επικοινωνία και η σχέση μας μαζί σας δεν τελειώνει με τη στιγμή της παράδοσης του έργου, αλλά συνεχίζεται και στη συνέχεια πάνω σε μια βάση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Η φιλοσοφία μας είναι να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες με κάθε τρόπο και μένουμε πιστοί σε αυτή την αρχή.

Βραβεύσεις & Διακρίσεις

Η πληθώρα βραβεύσεων και διακρίσεων της εταιρείας μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την πιστοποίηση της επιτυχημένης συνεργασίας με τους πελάτες μας. Προσπαθούμε πάντα να γινόμαστε καλύτεροι και να δημιουργούμε success stories για εσάς. Η Δ. Δρακουλάκης είναι -μεταξύ άλλων- αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μια από τις «Strongest Companies in Greece» και έχει λάβει μια σειρά από κορυφαίες διακρίσεις και πιστοποιήσεις που αναδεικνύουν το ρόλο της εταιρείας στον ελληνικό χώρο.
Για εμάς, είναι πλέον μονόδρομος να οδηγούμε τις εξελίξεις στην κατασκευή χώρων μαζικής εστίασης, συμβάλλοντας πάντα στην ανάπτυξη και εξωστρέφεια της ελληνικής αγοράς και οικονομίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 210 34.63.133