Εταιρική Παρουσίαση

Η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ είναι μια ανώνυμη εταιρεία που από το 1974 δραστηριοποιείται µε απόλυτη επιτυχία στη δημιουργία χώρων μαζικής εστίασης. Με 120 εργαζόμενους και περισσότερους από 10.000 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ σχεδιάζει, μελετά, κατασκευάζει και εξοπλίζει χώρους φιλικούς προς τους χρήστες τους. Αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, café-bar, ξενοδοχεία, εστιατόρια και κρουαζιερόπλοια από τα πιο επιτυχημένα στον κλάδο τους, εμπιστεύθηκαν στη Δ. Δρακουλάκης τόσο την εικόνα, όσο και τη λειτουργικότητά τους.

Η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ αναλαμβάνει όλα τα στάδια για τη δημιουργία των χώρων, από την αρχική μελέτη μέχρι και την παράδοση, προτείνοντας πάντα την καλύτερη λύση σε κάθε πιθανή ανάγκη. Τηρώντας τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας, η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ λειτουργεί µε γνώμονα την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.

Για το λόγο αυτό, διαθέτει, σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 15,500 τ.µ., καθετοποιηµένη μονάδα παραγωγής. Εκεί, λειτουργούν αυτόνομες και απόλυτα εξειδικευμένες μονάδες μετάλλου, ξύλου και γυαλιού, ώστε οι επεξεργασίες όλων των υλικών να γίνονται ελεγχόμενα, µε τον πιο σύγχρονο και ασφαλή τρόπο. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλος χώρος συναρμολόγησης, ώστε να συνεργάζονται και να συντονίζονται καλύτερα οι διάφορες ειδικότητες.

Η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστηµα Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα µε τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001. Η πιστοποίησή της από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα TUV AUSTRIA επιβεβαιώνει την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού Συστήµατος Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο στοχεύει στην ικανοποίηση των πελατών και την αύξηση της εμπιστοσύνης τους, µέσω της συνεχούς βελτίωσης των επιδόσεων της εταιρείας. Επιπροσθέτως, τα προϊόντα της εταιρείας διαθέτουν σήμανση CE σύμφωνα µε την εθνική και κοινοτική νομοθεσία.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο