Αρχική | Υπηρεσίες
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Πάντα υπεύθυνα, πάντα δίπλα σας

Συμβουλευτική υποστήριξη & Concept

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην Ανάλυση Έργου για επιχειρήσεις, θέτοντας πάντοτε τις ανάγκες του πελάτη στο επίκεντρο. Αναλύουμε τις απαιτήσεις σας σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του χώρου και εξετάζουμε τις περιβαλλοντικές του ιδιαιτερότητες. Το καταρτισμένο έμψυχο δυναμικό μας θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας, με σκοπό την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας, προσφέροντας λύσεις που ταιριάζουν στα μέτρα σας.

Mελέτη, Σχεδιασμός & Προγραμματισμός Λειτουργίας

Η έμπειρη ομάδα αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και γραφιστών μας, αναλαμβάνει τη συγκέντρωση όλων των στοιχείων και των πληροφοριών που απαιτούνται στα πλαίσια της Μελέτης ενός έργου, ώστε να επέλθει η συμβατότητα με την επιχειρηματική αντίληψη του πελάτη. Για να γίνει αυτό, εξετάζουμε τη λειτουργικότητά του μέσω των συστημάτων υψηλής τεχνολογίας μας και δημιουργούμε τρισδιάστατες προτάσεις (3Ds) υψηλής λειτουργικότητας, στις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

Εξατομικευμένη Μελέτη & Κατασκευή

Η εταιρεία μας στοχεύει στην εξεύρεση των καλύτερων λύσεων για την υλοποίηση του έργου σας. Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας εργάζεται πάνω σε αυτό, ενεργοποιώντας ένα αυτόνομο σχεδιαστήριο παραγωγής, αξιοποιώντας τον αναβαθμισμένο μηχανολογικό μας εξοπλισμό, εμπλουτισμένο με έξυπνα εργαλεία σχεδίασης. Η παραγωγή γίνεται αυτοματοποιημένη και λειτουργεί προς όφελός σας.

Διαχείριση έργων & Συντονισμός Κατασκευής

Επιβλέπουμε στενά την κατασκευή του έργου σε κάθε στάδιο. Προσεγγίζουμε την παρακολούθησή του, τηρούμε κάθε χρονοδιάγραμμα και λειτουργούμε πάντοτε πιστοί στις αρχές μας για ομαδική δουλειά και συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους στην εγκατάσταση, ώστε να λάβετε ακριβώς το αποτέλεσμα που χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Εξοπλισμός Εργαστηρίων & Bιτρίνες Kαταστημάτων

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σας περνά μέσα από το σύγχρονο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε την προμήθεια του Εξοπλισμού των Εργαστηρίων σας με προϊόντα επί μέτρο, τα οποία διαθέτουν εγγύηση λειτουργίας και τηρούν ευρωπαϊκές αλλά και διεθνείς προδιαγραφές. Η επιλογή των προμηθευτών μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια, ακολουθώντας τα πρότυπα ποιότητας με πιστοποίηση ISO 9001:2015.

Εγκατάσταση με το κλειδί στο χέρι & 2 xρόνια Εγγύηση

Χάρη στην εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέσα από την πολυετή και πολυποίκιλη δραστηριότητά και την τεχνογνωσία μας, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας σας παρέχουν τόσο άμεση τηλεφωνική αλλά και επιτόπια εξυπηρέτηση, όσο και υποστήριξη στη χρήση του εξοπλισμού και στην παροχή ανταλλακτικών. Αναλαμβάνουμε την εξεύρεση ολοκληρωμένων λύσεων, και επενδύουμε στην επαφή με κάθε πελάτη μας και μετά την παράδοση του έργου, επισφραγίζοντας τη σχέση διαρκούς συνεργασίας και εμπιστοσύνης μαζί του.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο