Αρχική | Πολυχώροι - Αεροδρόμια | Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Athens_Airport_logo
πολυχωροι - αεροδρομια

Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΡΓΟΥ

1.358 M2

Υπηρεσίες της Δ. Δρακουλάκης

Σχεδιασμός, Κατασκευή, Συντονισμός, Παράδοση & Εγκατάσταση

Τοποθεσια εργου

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η  ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ συνέδεσε το όνομά της με την εμβληματικότερη πύλη της ελληνικότητας, το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αναλαμβάνοντας την ολική ανακαίνιση των χώρων εστίασής του.

Η ΛΥΣΗ

Για την ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ, όσο πιο απαιτητικό είναι το έργο που αναλαμβάνει, τόσο περισσότερο επενδύει στη μελέτη και προετοιμασία. Επιμεληθήκαμε επώνυμους χώρους γρήγορης εστίασης -διαφορετικού ύφους μεταξύ τους- συνολικής επιφάνειας 2.000 τμ, οι οποίοι εξοπλίστηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία μέσα σε μόλις τρεις ημέρες. Πλέον, τα πολυσύχναστα αυτά καταστήματα διακρίνονται καθημερινά  για την υψηλή αισθητική αλλά και τη λειτουργικότητά τους.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η ανακαίνιση των χώρων ενός διεθνούς αεροδρομίου αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα έργο υψηλών προδιαγραφών  που υλοποιείται κάτω από τις πλέον απαιτητικές συνθήκες χρόνου και ασφαλείας, χωρίς να επιτρέπονται αστοχίες. Ουσιαστικά, η ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ έπρεπε να ανταποκριθεί και παράλληλα να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα ελληνικότητας για ένα διεθνές περιβάλλον.

showcases

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Εξοπλισμός Coffee corner

Εξοπλισμός εργαστηρίου

οι πελατεσ μασ

Είπαν για εμάς

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο