Αρχική | Αρθρογραφία | Πώς επιλέγω τον σωστό εξοπλισμό Εργαστηρίου Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας;

31 Ιανουαρίου 2020

Πώς επιλέγω τον σωστό εξοπλισμό Εργαστηρίου Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας;

Το πιο σημαντικό σε μια επιχείρηση Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας, είναι να διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό εργαστηρίου προκειμένου να στηρίξει σωστά, χωρίς καθυστερήσεις ή τυχόν απώλειες, την παραγωγική διαδικασία.

Ασφαλώς, όταν μιλάμε για εξοπλισμό εργαστηρίου, δεν εννοούμε μόνο τα μηχανήματα, τα σκεύη και τα εργαλεία, αλλά και τις εγκαταστάσεις και το έμψυχο δυναμικό που θα στελεχώσει το κάθε πόστο. Ακόμη, βασικός παράγοντας για τη σωστή οργάνωση του εργαστηρίου είναι ο καλός προγραμματισμός των παραγγελιών και η επιλογή των σωστών προμηθευτών. Όλα αυτά θεωρούνται προαπαιτούμενα, προκειμένου μια επιχείρηση να μπορεί να εξελιχθεί και να κερδίσει επάξια μια θέση στην αγορά.

Για να επιλέξετε τον σωστό Εξοπλισμό Εργαστηρίου Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσετε ποιες είναι οι ανάγκες σας και με βάση αυτές να καταστρώσετε ένα σχέδιο. Μέσα από προσεκτικές επιλογές, η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ είναι σε θέση σας κατευθύνει προς ένα άριστο και λειτουργικό σύνολο εργαστηρίου, στα μέτρα του χώρου σας. Άλλωστε ένα μεγάλος μέρος των έργων που έχει φέρει σε πέρας μέχρι σήμερα, αφορά σε καταστήματα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας, όπου παρέχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε ανάγκη. (Ενδεικτικά, ανάμεσα στα πρόσφατα έργα της είναι οι φούρνοι Βενέτη, Υπογραφή Στεργίου, Αττικά Αρτοποιεία, Κρητικός, French Workshop και πολλοί ακόμα).

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ένα ολοκληρωμένο εργαστήριο παρασκευής και συντήρησης αρτοπαρασκευασμάτων και γλυκών, χρειάζεται ένα εργονομικό σύστημα εξοπλισμού κουζίνας που αποτελείται από:

  • Φούρνο
  • Στόφα
  • Iνοξ ερμάρια
  • Αποροφητήρα
  • Εστίες
  • Πλατό

Πέρα από τα παραπάνω, για τη σωστή συντήρηση ή και κατάψυξη των ευπαθών ειδών, ο πλήρης εξοπλισμός μαζικής εστίασης συμπεριλαμβάνει οπωσδήποτε ανοξείδωτα στοιχεία. Σε αυτό το πλαίσιο, με κύριο όπλο την εμπειρία της από το 1974, η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ επιλέγει μαζί σας τους πάγκους-ψυγεία συντήρησης και τους καταψύκτες που πλαισιώνουν σωστά το εργαστήριό σας, καλύπτοντας πλήρως τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Είναι προφανές ότι ένα εργαστήριο με «παρωχημένα» μηχανήματα ή περιορισμένο χώρο, δύσκολα θα είναι όσο παραγωγικό θα μπορούσε, πράγμα που σημαίνει ότι η επένδυσή σας δεν θα αποδώσει τα μέγιστα αποτελέσματα. Συμβουλευτείτε λοιπόν τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του εργοστασίου Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ για να θέσετε τις πιο ισχυρές βάσεις για την ευημερία του εργαστηρίου σας.

νεα και events

Σχετικά άρθρα

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας