Αρχική | Ξενοδοχεία | Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Four_Seasons
ξενοδοχεια

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΡΓΟΥ

1.358 M2

Υπηρεσιες της Δ. Δρακουλακης

Σχεδιασμός, Κατασκευή, Συντονισμός, Παράδοση & Εγκατάσταση

Τοποθεσια εργου

Βουλιαγμένη, Αθήνα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Νέα εποχή για τον ιστορικό Αστέρα Βουλιαγμένης, ο οποίος άνοιξε ξανά τις πύλες του, ανανεωμένος, ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, φιλοδοξώντας να γίνει ο πιο περιζήτητος πολυτελής προορισμός της Μεσογείου όλο τον χρόνο.

Η ΛΥΣΗ

Η ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το απαιτητικό έργο της κατασκευής των χώρων εστίασης, εστιατορίων, ζαχαροπλαστείων, boutique, στα ξενοδοχεία ΑΡΙΩΝ και ΝΑΥΣΙΚΑ που συναποτελούν το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, ένα από τα 10 καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο, όπως σημειώνει και το Forbes. Οι πρώτες εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές, και η προσδοκία που δημιουργεί το όνομα Four Seasons θα γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

H τεχνογνωσία της ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ σε έργα μεγάλης κλίμακας στον ξενοδοχειακό κλάδο, να συγκεράσει τις διεθνείς προδιαγραφές φιλοξενίας και εστίασης του σήματος Four Seasons με τον διαχρονικό καμβά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

showcases

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Εξοπλισμός Coffee Corner

Εξοπλισμός Coffee Corner

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο