Αρχική | Ξενοδοχεία | Grande Bretagne
Grande_Bretagne
ξενοδοχεια

Grande Bretagne

ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΡΓΟΥ

1.358 M2

Υπηρεσιες της Δ. Δρακουλακης

Σχεδιασμός, Κατασκευή, Συντονισμός, Παράδοση & Εγκατάσταση

Τοποθεσια εργου

Αθήνα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

H ανακαίνιση της πιο διάσημης γωνιά της Αθήνας, το GB Corner Gifts and Flavors στο ξενοδοχείο Μ. Βρεταννία, είναι πλέον γεγονός, με την συμμετοχή της ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ.

Η ΛΥΣΗ

Η ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ επιμελήθηκε τις βιτρίνες που φιλοξενούν για πρώτη φορά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του GB Corner, μέσα στο διασημότερο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας, τις μοναδικές γλυκές δημιουργίες του ζαχαροπλάστη Arnaud Larher.

Λειτουργικότητα, υψηλή αισθητική και ειδικοί αυτοματισμοί, εξασφαλίζουν το λαμπρό μέλλον της συνεργασίας ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκά ονόματα υψηλής διεθνούς  αναγνωρισιμότητας στους χώρους της φιλοξενίας και της ζαχαροπλαστικής.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Ο συνδυασμός με τεχνοκρατικό τρόπο και φινέτσα, της φήμης του εμβληματικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και των εξίσου διαχρονικών και λεπτών γεύσεων του Γάλλου βραβευμένου chef-ζαχαροπλάστη Arnaud Larher.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο του 2017 σε μαγευτική ατμόσφαιρα, με την παρουσία του  γνωστού pastry-chef, και πρωταγωνιστές τις αξεπέραστες δημιουργίες του, Τarte Τentation, Εxpression Chocolat, Tarte Tatin, Paris-Brest, Tarte Hawai, Tarte Citron, Monte Cristo, Casse Noisette, Saint Honoré Bahia αλλά και πρωτότυπα κέικ σε διάφορες γεύσεις, όλα σε φόντο τις βιτρίνες της ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο