Αρχική | Νέα | Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ

21 Μαίου 2020

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ MEΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2020

Ξεκίνησε η λειτουργία της παραγωγής, του διοικητικού προσωπικού, της τεχνικής υποστήριξης και όλα τα τμήματα του εργοστασίου είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους πελάτες μας.

Σκοπός μας είναι η διατήρηση της ηγετικής θέσης της Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ στον χώρο της μελέτης κατασκευής καταστημάτων, ξενοδοχειακών μονάδων και εξοπλισμού μαζικής εστίασης και της τεχνικής υποστήριξής του.

Για τους λόγους αυτούς, τον Απρίλιο επεκτείναμε την επιχείρησή μας σε νέες ιδιόκτητες κτιριακές υποδομές στον κόμβο του 25ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου με την έξοδο 1 Αττικής Οδού στην Ελευσίνα, δημιουργώντας το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο της Ευρώπης.

Διαθέτουμε περισσότερα από 25.000 τ.μ. παραγωγής, στεγασμένου αποθηκευτικού χώρου για κάθε θερμοκρασιακή ζώνη, 2.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου ολοκληρωμένων λύσεων καθώς και 2.000 τ.μ. γραφείων διοίκησης. Στο δημιουργικό τμήμα, οι έμπειροι σχεδιαστές δημιουργούν καινοτόμα  concepts δίνοντας έμφαση στην χρήση πρωτοποριακών υλικών, σε στενή συνεργασία με το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης που στελεχώνουν αναγνωρισμένοι αρχιτέκτονες, μηχανολόγοι, διακοσμητές, δεδομένο που αποτελεί την εγγύηση για την παραγωγή σύγχρονων και εργονομικών λύσεων. Σε ειδικά διαμορφωμένο χωροταξικό πλαίσιο, οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να μελετήσουν ολοκληρωμένες προτάσεις έργων που άνετα μπορούν  να εφαρμοστούν στον δικό τους επαγγελματικό χώρο. Η παραγωγή διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό με βραβευμένη τεχνογνωσία. Τα συστήματα ασφάλειας εγκαταστάσεων και προσωπικού διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις, για την εκτέλεση του καθημερινού έργου.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η βιομηχανία μας με την αξιοπιστία των ανθρώπων και των έργων της, έχει καταστήσει το όνομά της συνώνυμο υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ταχύτητας εξυπηρέτησης, φερεγγυότητας εξασφαλίζοντας πολλαπλά συγκριτικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες της.

νεα και events

Σχετικά άρθρα

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας