Αρχική | Αρτοζαχαροπλαστεία | Υπογραφή Στεργίου
στερργιου logo
Αρτοζαχαροπλαστεία

Υπογραφή Στεργίου

ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΡΓΟΥ

1.358 M2

Υπηρεσιες της Δ. Δρακουλακης

Σχεδιασμός, Κατασκευή, Συντονισμός, Παράδοση & Εγκατάσταση

Τοποθεσια εργου

Κηφισιά

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ δημιούργησε ένα χώρο με υψηλές ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την επιχείρηση Στεργίου, ανάλογο της επώνυμης παρουσίας της και του πρεστίζ της. Στόχος ήταν εξαρχής να δημιουργηθεί ένα σημείο αναφοράς στην αγορά των Βορείων Προαστίων, κάτι που συνέβη.

Η ΛΥΣΗ

Στις  νέες, εντυπωσιακές και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 500 τ.μ. της επιχείρησης Στεργίου, η ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ δημιούργησε ένα μοντέρνο και εργονομικό χώρο πώλησης, πρωτοποριακό για τα χρονικά της αρτοζαχαροπλαστικής, ο οποίος είναι διαφανής στον πελάτη. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, συνθέσαμε κατασκευαστικά υλικά, τεχνοτροπία, αλλά και βιτρίνες τεχνογνωσίας, πάντα με ιδιαίτερη επιμέλεια.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η πρόκληση ήταν να αναπτυχθεί ένας πολυσύχναστος και πολυμορφικός επαγγελματικός χώρος που να εμπνέει στον υψηλών απαιτήσεων επισκέπτη των Βορείων Προαστείων της Αθήνας την αίσθηση της ποιότητας -ότι δηλαδή τα προϊόντα αντέχουν στην κριτική.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ

Πρόκειται για τον ιδανικό χώρο φιλοξενίας νέων τεχνικών οργάνωσης και  παρουσίασης προϊόντων pastry-bakery, συγκινώντας με την προσιτή του πολυτέλεια και τον αέρα του επαγγελματισμού που αποπνέει.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο