καταστήματα

Bread Factory

Φυσικότητα, φρεσκάδα και αφαιρετική πολυτέλεια στοιχειοθετούν το ύφος του νέου καταστήματος Bread Factory στη Συγγρού, με την υπογραφή Δ.Δρακουλάκης ΑΒΕΤΕ. Οι αρτοθήκες και οι βιτρίνες σε φυσικούς και λευκούς τόνους αντίστοιχα, σχεδιάστηκαν, κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν από την εταιρεία. Χρησιμοποιήθηκε σύγχρονος εξοπλισμός, όπως κρυστάλλινες βιτρίνες επί πάγκου ενός επιπέδου (ουδέτερη), αλλά και βιτρίνες Oriental II με λοξά κρύσταλλα (θερμαινόμενη και ψυχωμένη), ώστε να προβάλουν και να διατηρούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Σε κάποιους από τους πάγκους, δημιουργήθηκαν  επίσης ανοιχτά ράφια, ώστε να δώσουν πρακτικές λύσεις  στην  αποθήκευση και  παρουσία των  έτοιμων συσκευασμένων προϊόντων.

Η εταιρεία ανταποκρίνεται πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του εκάστοτε καταστήματος  και για το λόγο αυτό, δημιουργεί ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες για τον κάθε πελάτης της.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ. 215 000 1000

Σας περιμένουμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις καινούριες τάσεις και ιδέες για το κατάστημά σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο